Jag är med i Falkenbergsposten!

Jag är med i Falkenbergsposten om projektet Skänk gosedjur och nallar – Gosedjuret och berättade en del om själva projektet. Jag hoppas att detta kan ge mig lite gosedjur. Visst, det är i första hand NYA gosedjur jag vill ha, men går lika gärna bra med begagnade, då dessa skickas till barnhem eller till barn och dess familjer som lever fattigt i Sverige.

Länken till tidningen och artikeln:
http://online.falkenbergsposten.se/flashpublisher/magazine/714

Jag kan säga att jag är stolt som en tupp just nu och jag ska arbeta hårt för att skänka dessa gosedjur till sjuka barn.

Tack för att just du ger något bidrag till dessa barnen som måste vistas på sjukhus under jul och nyårs-helgerna.

Diggo.se och Christer Eklund

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php