Reinfeldt strular….Eller?

Nu tycker jag att Reinfeldt inte är en bra politiker. Massmedia har visseligen blåst upp detta till väldigt stort, men jag tycker ändå att Reinfeldt få sluta ”rekrytera” slarviga politiker, medarbetare med mera i alliansregeringen så anser jag snart ett nyval och i och med att opinionsundersökningarna pekar åt Socialdemokratisk regering. I och med det här slarviga före detta ministrar avgår till höger och vänster är inte bra. Reinfeldt har inte ens regerat i två år och ändå så får regeringen regera i detta land. Jag tycker inte politiken är så bra heller. Så jag tycker att allt låter bra, men blir det bra?

 

 

bildbyline

1 svar på ”Reinfeldt strular….Eller?”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

css.php